Mijn naam is Conny Seymons, geboren en getogen in Londerzeel. Begin 2020 heb ik beslist om mijn hart te volgen en mijn eigen kledingboetiek te openen.

 

Onze winkel draagt de naam van mijn doopmeter, Anna, die geboren werd in 1909. Ze was een dame met een groot en warm hart, ze had altijd tijd voor anderen en ze kon ook écht naar je luisteren. Naar haar voorbeeld maken we bij Anna 1909 tijd voor u. We zorgen ervoor dat u even de tijd neemt voor uzelf en van het moment geniet. U kan bij ons in een rustgevende sfeer de nieuwste modetrends komen ontdekken. Wij willen u graag leren kennen en weten wat u mooi vindt. We staan u graag bij met advies om de outfit te vinden die bij ú én bij uw lifestyle past.

 

Mijn “guilty pleasure” is altijd de mode geweest. Gaan shoppen was voor mij steeds synoniem met pure ontspanning en zorgeloosheid! Even alles loslaten en genieten van de mooie kleding, de kleuren en stoffen. Door deze stap te zetten, kan ik mijn twee grootste passies combineren: dames begeleiden bij hun styling en hen een aangenaam me-time-moment bezorgen.

Van harte welkom!

Conny

 

"The most precious gift you can give someone is the gift of your time and attention."