Anna 1909 is een stijlvolle boetiek in hartje Londerzeel die warmte en gezelligheid uitstraalt. Ga op ontdekking doorheen 100 m² originaliteit en kwaliteit.

 

Je vindt bij ons Belgische en Europese topmerken* voor dames: een unieke selectie kleding (maat 34 t/m 46), handtassen, sneakers en juwelen. Maar, we staan voor meer! Kort samengevat is onze missie: “Ecological Quality Lifestyle”


Het is voor ons een absolute prioriteit dat dames bij ons dé outfit vinden die past bij hun persoonlijkheid, bij hun levensstijl en bij de gelegenheid. Lifestyle dus. Quality staat niet alleen voor kwaliteit, draagcomfort, vrouwelijkheid en elegantie, maar ook voor onze persoonlijke service. Als kiezen en combineren jou stress bezorgt, staan wij klaar om je te begeleiden. Want nieuwe kleding kiezen moet leuk en ontspannend zijn!

Ecological verwijst naar slow-fashion en duurzaamheid. Dat betekent dat de merken waarmee wij samenwerken niet meedoen aan massaproductie. Zij voldoen aan de vraag van de kledingboetieks en vermijden bewust overschotten. Bovendien garanderen zij faire werkomstandigheden voor hun werknemers.

Kortom, wij zijn jouw partner in damesmode voor een duurzame, kwalitatieve levensstijl.

 

*Merken: Améline ~ Amillis Jewelry ~ Beaumont ~ Détail bags ~  Fabienne Chapot ~ Gigue ~ Her. ~ Inyati ~ Kunoka ~ Mayerline ~ Mondieux Madame ~ Nathalie Vleeschouwer ~ Post&Co. ~  Raffaello Rossi ~ Studio AR

 

NIEUW bij Anna 1909: vanaf zomerseizoen 2023

Nathalie Vleeschouwer

Is het lifestyle modelabel van de gelijknamige ontwerpster. De collectie werd gelanceerd in 2011, maar de wortels van dit Belgische Modehuis gaan terug tot 1990 toen Nathalie in Antwerpen startte met “Fragile”, een zwangerschapscollectie. De collectie had succes van Antwerpen tot Tokio en Nathalie werd in 2010 bekroond met de Womed Award voor vrouwelijk ondernemerschap.

Door deze bekroning voelde Nathalie zich klaar voor een nieuw verhaal en zo ontstond “Nathalie Vleeschouwer”. De eerste collectie lag in de lente van 2011 in de winkels. Nathalie Vleeschouwer houdt het midden tussen Italiaans vrouwelijk raffinement en Scandinavische soberheid en staat voor kwaliteit en eenvoud, met een duidelijke identiteit. De rode draad die door de collectie loopt, is moeiteloze elegantie binnen een origineel palet van kleuren, prints en stoffen. Vlotte looks waar je elke dag naar teruggrijpt, maar die je even goed uitkiest voor bijzondere momenten en de mooiste feesten. Vrouwelijkheid en draagbaarheid worden in de ontwerpen van Nathalie Vleeschouwer perfect verenigd.

Het familiebedrijf Natale creëert vandaag nog steeds de twee collecties “Fragile” en “Nathalie Vleeschouwer”. Nathalie zelf is de hoofdontwerpster binnen een creatief team en werkt met een eigen patroonmaakster. Alle collecties worden in Antwerpen gemaakt.

Respect voor mens, milieu en maatschappij vormen een belangrijk onderdeel van de normen en waarden bij Natale. Door voor kwaliteit te kiezen aan correcte prijzen, dragen ze bij tot de verduurzaming van de mode-industrie. Er worden bewust maar twee collecties per jaar uitgebracht en ze doen niet mee aan hypes of overproductie. De kleding wordt gemaakt zonder kinderarbeid, onder aangename werkomstandigheden en met een eerlijk loon bij leveranciers waarmee langetermijnpartnerships worden opgebouwd. Ook de productieketen wordt bewust heel kort gehouden, zo gebeurt meer dan de helft van de productie al meer dan 20 jaar in België. De overige productie is hoofdzakelijk Europees. Ook worden elk seizoen meer ecologische stoffen in de collectie geïntegreerd.

U geniet bij ons van 5% getrouwheid, die wordt verrekend bij uw volgende aankoop.

Deze getrouwheid geldt zowel op onze webshop als in de winkel en is geldig voor 1 jaar.

Ontdek enkele van onze merken